Feestelingen 2019 : Comedy Night

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 30 augustus 2019 20u30 - 23u00
Parochiezaal Elingen - ZWARTE MOLENSTRAAT 25, 1671 ELINGEN
Comedy Night met Amelie Albrecht (winnares Humo's Comedy Cup 2018) & Steven Mahieu
Over het leven van de 25-jarige Amelie kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Tot voor kort was ze een ongemotiveerde postbode en heeft maar twee interesses, namelijk: Duvel. Haar hond en het bier. Een quarterlife-crisis zal haar niet overkomen, dat is te vermoeiend. Het liefst wil ze een job waarvoor je weinig moet doen en altijd kan uitslapen. Dus doet ze comedy.
Amelie stond in oktober 2017 voor het eerst op een podium. Een maand later nam ze deel aan de workshop stand up comedy in de Bas Birker Comedy Academy. Ze was amper een jaar bezig toen ze de Humo’s Comedy Cup 2018 won. Eerder werd ze afgelopen jaar ook finalist van de Radio2 Humorklas, won ze de juryprijs op de Commeere Comedy Cup en was ze finalist van de Utrechtse Comedy Talent Award. Haar stijl is onvervalste stand up comedy met een zeker je-m’en-foutisme en veel zelfrelativering.

2011 is voor Mahieu het jaar van zijn doorbraak: hij speelde in Comedy Casino op Canvas, won de jury- én publieksprijs op het Humorologie Concours en ging in première met zijn eerste zaalshow: ‘Mahieustueus’. Deze show kreeg unaniem lovende recensies en werd integraal uitgezonden op Canvas.
In 2014 ging hij in première met zijn tweede zaalshow, ‘Maniak’. Deze show werd een nog groter succes, met vier-sterrenrecensies in onder meer De Morgen en De Standaard en een tournee van in totaal zo’n 100 theaterzalen in heel Vlaanderen. Nog eens drie jaar later is zijn derde zaalshow ‘Zonder Filter’ een feit. Mahieu bevestigt meer dan ooit zijn focus: de zoektocht naar de mens in zijn puurste vorm, ontdaan van alle mysterie. Ook deze tournee is goed voor honderd voorstellingen, waarvan velen uitverkocht. De show werd beloond met superlatieven in de pers, waaronder een vier-sterrenrecensie in De Standaard en een bezoek van Het Journaal

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Amelie Albrecht & Steven Mahieu
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Elingen
Meer weten?
Prijs
€ 10,00
€ 10 in voorverkoop, € 12 kassa.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten